Kategorier
Projekt

Transponeringsvisan

Kategorier
Projekt

January Snow

Kategorier
Projekt

Setup och prickar

Övningslåt med prick på 1

Kategorier
Projekt

Inspelning juni 2020

Letade efter en låt där jag kunde använda och spela in några av de äldre trummor jag samlat på mig. Hittade Dalby gånglåt i byrålådan, en trallvänlig sak jag skrev till goda vänners bröllop 2001 musikaliskt inspirerad av Stefan Nilsson och Georg Riedel.Nytt arr för 2 marimbor, vibrafon, marschtrumma och bastrumma samt en coronavänlig folkmassa […]

Kategorier
Projekt

Inspelning april 2020

Coronatider och isolering ger mer studiotid. Under april spelades ”Nordic Connections” in. Ett stycke för slagverksensemble som skrevs 2017 till studenterna på Musikhögskolan Ingesund inför en turné till Åland.

Kategorier
Projekt

Inspelning feb 2020

Under vecka 9 samlades ett gäng slagverkare för ett inspelningsprojekt på Järva Musikcenter. 3 låtar för slagverksensensemble skrivna av Rolf Landberg blev inspelat av teknikerna Anders Matell och Emil Hedin. Medverkande slagverkare var: Daniel Saur, Patrik Samuelsson, Henrik Wassenius och Rolf Landberg.

Kategorier
Projekt

Cymbalkväll 2019

I december 2019 ordnade vi en helafton med cymbaler som huvudtema. Gästade gjorde Peter Kates från Bergen Symphony Orchestra som höll i en föreläsning om cymbalspel i orkester.

Kategorier
Projekt

Workshop med Evaristo

I oktober 2019 hade vi besök av Evaristo Aguilar från Tampico, Mexico. Evaristo höll en workshop i att spela cajon (lådorna på bilden). Deltagare var studenter från Ingesunds Musikhögskola, Örebro Musikhögskola och Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI).